marți, 29 iulie 2008

tactil

imi place cand imi curat urechile cu bat cu vata, nu-mi place cand mi se increteste pielea pe degete de la apa, imi place cand imi mangai parul, nu-mi place sa-mi atingi "marul lui adam", imi place sa-ti sarut glezna, imi place ploaia cand se scurge pe ochi si nas, imi place sa-ti simt genele cu degetul, imi place sa scriu cu stiloul, imi place sa dansez desculta pe nisip.

sâmbătă, 26 iulie 2008

artistul, actorul, iluzionistul


stii ca tu esti. imi este dor de tine cum nu-ti spun vreodata si cum nu ti-am spus. prietenul meu imaginar. papusa mea voodoo. cel la care " I look up to..". nu mai este alt mod in care sa-ti spun. imi esti drag in continuu. ne oprim vreodata? din cautat? solutii exista? unde ne oprim? aici? aici?nu, nu. aici? lacrimile mele n-au sa-ti spuna vreodata ceva. sunt indiferente. gri poate pentru tine. cum a fost marea in 2 zile pentru mine. crezi ca daca faci ca ochi de crocodil sau aripa de rechin, nu ma atinge? crezi ca-i gluma? crezi ca baclavaua-i micul dejun? cu iaurt. ai uitat iaurtul... neagitat stiai poate, ca-mi place zerul. cred c-as bea mai degraba doar zerul din iaurt. dar doar la mare il gasesc, nu? am sa plec o saptamana. tot la el. insel cu el dar imi e permis si am tot dreptul. voi face in sfarsit drumul pe apa. exact pe acolo pe unde stii deja. am sa ma gandesc la tine, prietenul meu imaginar. imaginea ta este doar pe camera. nu compenseaza. am sa fac magie ca tine, dar nu voi spune. eu sper c-am facut deja cu tine. imi imaginez doar c-as fi reusit. umpic macar. un pic. nu stiu pentru ca actorul vine de cate ori esti prea sensibil. varsa macar o lacrima. in gand. imi plange sufletul cand stiu ca esti rupt in doua. plang eu, noaptea, cand vad cioburile ramase, sticla plina, doar un pahar plin cand pe masa sunt 2, doar o jumatate de felie..sau sa le mananc eu pe-amandoua jumatatile de lamaie ca n-ar fi corect sa arunc una. marinara as vrea sa fie ca soarele de pe piept. sau invers.

marți, 22 iulie 2008

care-i firul


simt ca trebuie sa gasesc o explicatie pentru ce s-a-ntamplat. una fizica, palpabila, in lumea in care traim, nu spirituala, senzoriala. imi este teama pe de alta parte sa jung intr-o zi sa spun ca poate a fost mai bine c-a murit. daca se va intmpla asa? ce fac? nu vreau acum sa mi se intample ceva extraordinar. cum zic altii ca esti mai puternic daca ai trecut prin asa o experienta..adica cum? deci e bine ca a murit, ca m-a facut mai puternica? ca vad acum lucruri pe care nu le vedeam inainte. spune-mi dac-ai vazut vreodata marea verde sau gri sau albastra sau neagra. exista un fir al vietii acolo? biroul nu ma satisface. haosul din viata mea acum este din ce in ce mai evident. esti acolo? sau undeva, oriunde? da-mi un semn numai daca ai vazut ironiile, poeziile, cadourile de la garana. l-ai auzit pe wooten. erai in ochii mei ca sa-l vezi si tu. imi pare rau. extazul meu acolo a fost pentru tine doar.

marți, 8 iulie 2008

la tine



sunt emotionata de ce se intampla, suparata de ce nu. am fluturi cateodata si nu inteleg de ce. initial nu aveai nimic special, flirt, glume, atat. stii ca oamenii sunt foarte diferiti dupa ce-i cunastem? vreau sa-ti scriu sa-ti spun totul. este foarte de cacat cenzura (cum spunea ioana) de care spui ca nu tii cont. te straduiesti sa spui ce ai in tine si nu-ti iese nimic special. numai banalitatile obisnuite: te iubesc, iarta-ma, plec, somn, mananc, vreau, chef etc. cuvintele-s grele. te rog, nu te juca asa. nu-mi spune daca e adevarat ce faci ca mi-e aiurea sa te vad plecand asa pe hol sa vorbesti la telefon. astept ceva sa stii. poate n-ai sa faci nimic, dar eu n-am alta speranta. stii ca la un moment dat voi vrea mai mult. ce tampite sunt chestiile astea care ne trec asa fara vreo legatura cu ceva...cu oameni, cu locuri, cu timpul.
nu, sorin?

vineri, 4 iulie 2008

e buna tequila


destul de putina lume bea tequila. berea e la putere. votca se poate bea in loc. deci se poate spune ca e o bautura de nisa. sunt putine brand-uri bune de tequila la noi. imi place atitudinea, lovitul paharului de tejgheaua din lemn, gustul, taria, lamaia, arsura din gat, fierbinteala din piept si ameteala de dupa vreo 10 minute.
postati daca sunteti de acord cu mine si spuneti-mi senzatiile :))

joi, 3 iulie 2008

ce pastram


ce sa fac cu un lucru cu care nu stiu ce sa fac? cu un obiect sau un gand sau o persoana.
iubesc atatia oameni, atatea obiecte, atatea mari, frunze, ceaiuri, muzici, idei, incat nu stiu unde sa le mai pun. as vrea sa plec intr-o zi din bucuresti. de tot. sa las tot ce iubesc in urma. mi-a placut tare la timisoara. numai eu stiu de ce, chiar daca explic, nu intelege nimeni, nici nu vreau. as vrea sa ma mut in timisoara dar nu pot sa fac asta singura. imi trebuie cineva care sa ma traga acolo. sau oriunde. ma simt in stare sa-i las pe-ai mei, sa-i supar, sa renunt la concertele din bucuresti, la filme, baruri, carturesti si tot. pentru tequila, pentru sahul din piata unirii, pentru diminetile in care sa plangem imbratisati din cauza frumusetii atmosferei de acolo. l-am uitat pe sorin? as renunta la toate astea doar sa-l intorc. dar daca stiu ca n-am cum sa-l aduc inapoi...fac ce simt. ma duc cu valul cum s-a dus si el. mi-e bine deocamdata asa.
imi fac planuri pe care stiu ca nu le pot avea, dar sper inca, fac strategii, calcule, exceluri, ca la servicu, ca poate iese ceva. problema e ca nu sunt impotriva vreuneia. ci impotriva unei jumatati cu care nu m-am mai intalnit...dar totusi vreau sa-l am. trebuie. e pentru mine.
cred ca lucrurile trebuie aruncate dupa un timp. cred ca ar trebui sa nu ne umplem casele cu lucruri aiurea. ar trebui sa avem doar 3 haine si un card. asa mi-ar placea.

L-am facut


Blog-ul asta este pentru tine, pentru mine, o fotografie a ta, a mea, a vietii, mele. este un jurnal de fericire, suparare, calatorie, fotografie, trairile mele din ochii tai, tot ce-ai insemnat tu pentru mine, tot ce insemni tu pentru mine, mare, lac, ploaie, dor, birou, caiac, haos, copil, credinte, speranta si vise.

"What good is a photograph of you?
Every time I look at it
It makes me feel blue

What use is a souvenir of something
We once had
When all it ever does is
Make me feel bad

I wish I could tear it up
But then again I havent the guts
I wish I could throw it on the fire
I wish I could
But to say I would
Id be a liar

What good is a color print of a little baby doll?
When just one little glance is enough to make me feel dull

I wish I would misplace it
But then I take such good care of it
I wish it would disappear
I say I wish
But then I relish it being here

What good is a photograph of you?
Every time I look at it
It makes me feel blue"

A photograph of you - Depeche Mode