sâmbătă, 2 august 2008

Poze Garana

Poze cu noi, echipa pentru Carturesti, de la festivalul de jazz de la Garana - 18-20 iulie 2008. Am fost eu, Ionut de la multimedia, Mureanu - sef la Cluj, George si Dumi - librari la Cluj si Marius - librar la Timisoara.





























6 comentarii:

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

sunt f f f f incantat de cadrele surprinse. desi , sunt de obicei autoironic, sarcastic si cinic, sunt chiar foarte sincer cand spun, ca atunci cand am vazut ce-am vazut, mi-am dat seama( stii ca eu imi dau seama de multe) ca e un moment magic. ceva ce nu poate fi ratat. meritul e al tau ca faceai acea magie, si al meu ca am putut sa vad magia. Eram ca iluminat atunci, cand am vazut ce am vazut. Si acum, ca vezi ce a iesit, trebuie sa recunosti, ca instrumentul/ ap foto ce-l folosesti, inseamna, 5 % poate. Parca daca nu scrii cu stilou PArker de aur, nu poti scrie o poezie ca lumea. Mai ca-mi vine sa bat campii, si sa spun ca totul nu e decat marketing( a aprut ultimul model din seria xcrs4756 Nikon, sau mai stiu eu ce...) . am baut putin si sunt volubil.
vreau sa termin, cu exclamatia asta, cea mai sincera din lume
Honey, it uaz magic!
multumesc

eminence spunea...

multumesc si eu pentru niste poze cu lumina in ele, in ochii mei. pentru asta-ti multumesc.

Anonim spunea...

cica poze echipa carturesti. 10 poze suzana , inca vreo 2 cu ceilalti. inca 10 poze suzana, inca una cu altcineva. dar totusi, echipa carturesti. :D

eminence spunea...

si ce? doar e blog-ul meu!
oricum asa au fost facute pozele astea :D multe mie si cateva celorlalti. ce importanta are? aparem toti, nu? deci e ok

Anonim spunea...

bineeeeee hai te iert de data asta