marți, 9 septembrie 2008

tata

azi face 71 de ani. l-am sunat sa-i spun la multi ani. ma simt rau ca nu ma duc personal sa-i zic. dar am multe chestii de rezolvat inainte. astept sa ma linistesc si eu umpic, sa ma detasez de toate care mi se-ntampla si nu le pot controla. odata cu ziua lui vine toamna, ziua fratilor, matusilor, varei si bunicii. si-a mea. va fi atat de mare agitatia ca poate o sa si uit de altele. m-am uitat pe pozele de anul trecut de la ziua lui. atat de frumos a fost, cu sorin, cu tot familionul, relatiile ok, veselie, mancare si bautura la caru cu bere. ma gandeam cu mama inainte unde sa-l ducem de ziua lui. ne-am gandit o seara-ntreaga. l-am intrebat si pe serban, ne-am uitat si pe net si tot nu ne venise nici o idee. caru cu bere a fost perfect. cat de multe se schimba intr-un singur an

7 comentarii:

Bonjour spunea...

La multi ani Tata

Anonim spunea...

La Multi Ani, Daddy! este o zi extrem de importantă pentru tot clanul Ioneştilor şi pentru Neagu Bros. Este începutul unei toamne lungi şi frumoase. Aerul miroase frumos, călduţ, încep să croncăne nişte ciori şi să curgă zilele de naştere. Este frumos şă ştii că ai cu cine vorbi, că ai cu cine împărţăşi lucruri. Trebuie doar să ne bucurăm că suntem.

Bonjour spunea...

si nu numai ca suntem, ci ca suntem impreuna.

Mikidos spunea...

La multi ani:) Sa faci bine sa te urci in masina cu una din femeile din neam si sa mergeti macar pentru cateva ore acasa..Va pup pe toti/toate. Cu Andrei m-am vazut in 2 mai. De tine mi e dor..

eminence spunea...

vom merge in weekend :)

Anonim spunea...

Am vorbit cu tata aseară. Am simţit că trebuie să-i spun că ieri, de ziua lui, toţi copii pe mess aveau la status "la multi ani, tata". L-a bucurat mult asta, el un pioner în anii '90 în ale calculatoarelor în ţărişoara asta. Atunci nu stiam noi ce sunt alstea calculatoarele şi cu ce se mănîncă. I-a plăcut mereu tot ce este nou şi a făcut tot ce a depins de el să afle şi să dea şi mai departe. Aşa a fost şi cu firma pe care şi-a deschis-o, cam tot pe atunci. Cine se gîndea că vor exista firme particulare, nu de stat care vor funcţiona şi printre primele in domeniul cunoaşterii, al ştiinţei, al unei vieţi mai bune şi mai curate, în instanţă va fi a lui tata?! Poate nici noi din clan...dar ea există, funcţionează şi ne dorim cu toţii ca tata să aibă putere să o ducă mereu înainte. E un vizionar, un pioner şi nu cred că nu va reuşi. LA MULTI ANI, TATA!

Anonim spunea...

oho! la multi ani!